Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Amadeusz Ar. aga bandola (3022 niezalogowanych)
47 Postów

(DorotaKorzeniecka)
Nowicjusz
flink napisał:
Ciekawe dlaczego nasza pani biznesmen tak bardzo nie chce facetow?

To przeciez dyskryminacja w tym kraju

cytat:
NIE ZATRUDNIAM MEZCZYZN CHOCBY SPRZATALI LEPIEJ NIZ PERFEKCYJNA PANI DOMU, NIE I JUZ

Ja ostatnio mam 1-ego pana w ekipie do sprzatania i musze przyznac,ze nie zaluje tej decyzji...
Jestem bardzo zadowolona z efektow pracy

Po pierwszym flyttevasku - jego "chrzest bojowy"...

Stwierdzil,ze sprzatanie jest to ciezka robota..myslal,ze to light...
jeszcze bardziej docenil prace kobiet, ktore pracuja w branzy sprzatajacej...)

Czlowiek nabywa" mocy" przez cale zycie...

pozdrowienia dla Panow,ktorzy lubia sprzatac..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów

(DorotaKorzeniecka)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
patim napisał:
dobre konkretne ogloszenie bez owijania w bawelne

pewnie duzo dostala aplikacji od piekarzy co wszystko potrafia ,albo dziewczynek z 5cm tipsami po podstawowce z komunikatywnym angielskim

www.facebook.com/klaudia.orenkiewicz Hehe, ona sama jest tipsiarą, hehe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Wcale mnie to nie dziwi.
Jawi się jako rozwydrzona gówniara, co to wyżej s.r.a, niż dupę ma.
Do tego gubi się w zeznaniach.
Najpierw pisze, że sama się tego dorobiła a za chwilę, że firmę sprzątającą przejęła po mamie.
Na pierwszy rzut oka, brak poszanowania potencjalnego pracownika.
Pewnie szuka przysłowiowego murzyna, który będzie wykonywał wszystko bez mrugnięcia okiem za psie pieniądze.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(Brodka2000)
Wiking
Witam

Przez przypadek zobaczyłam ogłoszenie Klaudii i byłam pewna, że na forum na 100% jest już dyskusja, na jej temat. No i oczywiście się nie pomyliłam. My Polacy jesteśmy narodem, który uwielbia krytykować . Gdyby ogłoszenie Klaudii było najzwyczajniejsze na świecie też znalazł by się ktoś kto by jej dopiekł.
Rzeczywiście ogłoszenie szokuje, ja sama nie zdecydowałabym się na nie odpowiedzieć, ale podejrzewam, że dostała mnóstwo aplikacji, bo większość osób które zaczynają życie w Norwegii marzy o jakiejkolwiek pracy, byle by gdzieś się zaczepić.
Nie ma sensu" jechać po dziewczynie" bo jest młoda, głupiutka i jeszcze sporo przed nią, czas nauczy ją pokory. Na pewno za kilka lat jeśli nadal będzie prowadziła firmę i będzie chciała dodać ogłoszenie, to jego treść będzie o wiele mądrzejsza.
A na razie udało jej się osiągnąć, to czego tak bardzo pragnie, wzbudziła zainteresowanie, zaszokowała, zareklamował się i wszyscy o niej mówią.

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
w koncu ma gabinet kosmetyczny
wolno jej
tyle ze na bregg nic o tym nie ma a i firma sprzatajace jeszcze na vat nie wskoczyla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Brodka2000 napisał:
Witam

Przez przypadek zobaczyłam ogłoszenie Klaudii i byłam pewna, że na forum na 100% jest już dyskusja, na jej temat. No i oczywiście się nie pomyliłam. My Polacy jesteśmy narodem, który uwielbia krytykować . Gdyby ogłoszenie Klaudii było najzwyczajniejsze na świecie też znalazł by się ktoś kto by jej dopiekł.
Rzeczywiście ogłoszenie szokuje, ja sama nie zdecydowałabym się na nie odpowiedzieć, ale podejrzewam, że dostała mnóstwo aplikacji, bo większość osób które zaczynają życie w Norwegii marzy o jakiejkolwiek pracy, byle by gdzieś się zaczepić.
Nie ma sensu" jechać po dziewczynie" bo jest młoda, głupiutka i jeszcze sporo przed nią, czas nauczy ją pokory. Na pewno za kilka lat jeśli nadal będzie prowadziła firmę i będzie chciała dodać ogłoszenie, to jego treść będzie o wiele mądrzejsza.
A na razie udało jej się osiągnąć, to czego tak bardzo pragnie, wzbudziła zainteresowanie, zaszokowała, zareklamował się i wszyscy o niej mówią.

Pozdrawiam

Zgadzam sie z Tobą, ale uważam , że bez tej protekcjonalnej otoczki, również miałaby wiele chętnych.
Pytanie czy takie zachowanie jej się opłaci.
Zapewne została zasypana meilami, tylko czy normalna osoba, która ma szacunek dla własnej osoby, zagrzeje długo miejsce w jej firmie?
Zapewne nie, jak tylko się ogarnie, podziekuje jej za pracę, a jej pozostanie szukać nowego pracownika.
I tak w kółko, dopóki nie przejrzy na oczy i nie dojdzie do wniosku , że nie tędy droga.
Dlaczego? A dlatego, że sprzatając prywatne domy, nikt z właścieli mieszkań czy domów, nie będzie zadowolony, jeśli ciągle będzie kręcić się po domu nowa osoba. Ludzie wpuszczając kogoś obcego do domu chcą mieć pewność, że osoba ta jest godna zaufania, a przy ciągłej rotacji pracowników, nikt tej pewności miał nie będzie. No i w końcu takie podejście do pracownika, obróci się przeciwko niej samej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
a mnie sie wydaje że ta kobietka napisała ''tak swoje ogłoszenie'' bo chce być zauważona, może ranking jej firmy sie podniesie. Jak dla mnie słabe ogłoszenie Po co jej Polka, niech przyjmie Norweską dziewczynę, ta jej dopiero posprząta hihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ale jad z was sie leje
zazdrosne baby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Jasta baby to masz w nosie....zresztą o co być zazdrosnym?? Jedynie można być o zdrowie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok